0

Haar sneller laten groeien

Resultaten onderzoek niet openbaar toen onderzoekers van het over het Graviola onderzoek werden geïnformeerd onderzochten ze meteen de onderzoeken op de kankerdodende boom. Het bewijs van de effectiviteit van de boom en de schokkende doofpot kwam snel en fel. Het Nationale kanker Instituut deed voor het eerst in 1976 wetenschappelijk onderzoek. Het resultaat van het onderzoek liet zien dat de bladeren en stengels effectief kwaadaardige cellen bestreden. De resultaten werden in een intern rapport gepubliceerd maar nimmer aan het publiek bekend gemaakt. Geen bijwerkingen lactose zoals misselijkheid en haaruitval Sinds 1976 is Graviola in een twintigtal onafhankelijke laboratoria onderzocht en de uitkomsten waren steeds dezelfde: Graviola is een kankervernietiger. Echter initiatieven om een dubbel blind onderzoek te doen, gebruikelijk bij de mainstream artsen en onderzoekers, zijn nooit van de grond gekomen. Een onderzoek gepubliceerd in The journal of Natural Products aan de hand van een onderzoek, uitgevoerd aan de katholieke universiteit van zuid-Korea toonde aan dat een bestandsdeel uit de Graviolaboom met succes darmkankercellen vernietigde en dat het bestandsdeel.000 keer krachtiger was dan Adriamycin, een. Het meest significante uit het onderzoek van kuzk was dat het bestandsdeel van de Graviola selectief te werk ging. Het vernietigde kwaadaardige cellen maar liet gezonde cellen met rust. Dit in tegenstelling tot de chemokuur die geen enkel onderscheid maakt tussen reproducerende cellen (zoals maag- en haarcellen) waardoor er afschuwelijke bijwerkingen optreden zoals misselijkheid en haarverlies. Recentelijk onderzoek aan de purdue universiteit heeft aangetoond dat de bladeren van de Graviolaboom effectief long, borst, prostaat en alvleesklier kankercellen vernietigen.

haar sneller laten groeien

Laat je nagels sneller groeien - gratis Tips

En hier kwam het Graviola verhaal bijna tot een eind. Farmaceutische industrie: geen patent voor ons, geen medicijn voor jullie het bedrijf had nu een enorm probleem. Omdat de Graviolaboom een natuurlijk gewas is was het niet mogelijk om excel het onder waar de bestaande federale wetten te patenteren. Er was dus geen enkele mogelijkheid om geldelijk profijt te trekken uit de boom. Later is gebleken dat de farmaceut 7 jaar bezig is geweest om twee van de krachtigste anti-kanker componenten van de boom synthetisch na te maken. Wanneer het hun zou lukken om de krachtige stoffen te repliceren dan zou men het kunnen patenteren en het ten gelde maken. Ze knalde tegen een muur. De originele stoffen bleken niet na te maken. De geïnvesteerde miljoenen in het onderzoek konden niet worden terugverdiend. De droom om gigantische winsten te genereren vervloog en men legde het onderzoek onder in. Ze kozen ervoor om hun bevindingen en onderzoek niet te publiceren. Gelukkig was er een onderzoeker van het Graviolas onderzoeksteam die in gewetensnood kwam en die het misdadig vond dat er niets met de onderzoeksresultaten werd gedaan. Zijn baan riskerend nam hij contact op met een bedrijf die geneeskrachtige planten uit het Amazone gebied haalt en vertelde het hele verhaal van de graviola.

haar sneller laten groeien

is niet anders dan verbazingwekkend te noemen: Het komt van Amerikas grootste farmaceut. Sinds de jaren 70 is de vrucht in een twintigtal laboratoria onderzocht en de uitkomsten van die testen waren allesbehalve saai. De testen van het extract wezen uit dat het: Effectief kwaadaardige cellen van 12 soorten kanker vernietigde zoals darm, borst, long, prostaat en alvleesklier kanker. Het extract bewees.000 keer sterker te zijn dan Adriamycin, een chemotherapeutisch medicijn die doorgaans bij het bestrijden van kanker wordt gebruik. Wat echter meer is: Het extract van de Graviolaboom maakt allén jacht op kwaadaardige cellen en laat de gezonde cellen met rust. De verbazingwekkende anti-kanker eigenschappen van de Graviolaboom zijn intensief onderzocht, dus waarom hebben wij er dan nooit van gehoord? Diverse delen van de Graviolaboom zoals de schors, blaadjes, wortels, vrucht en zaden van de vrucht worden al eeuwen door medicijnmannen in het Amazonegebied gebruikt voor het behandelen van hartkwalen, astma, leveraandoeningen en artritis. Op basis van summier wetenschappelijk bewijs investeerde de grote farmaceut veel geld en stelde veel hulpmiddelen ter beschikking om de eigenschappen van de boom te testen. De resultaten schokte de onderzoekers. De graviolaboom bewees een kankerdodende dynamo te zijn.

Je haar sneller laten groeien - wikihow

How-to: wenkbrauwen laten groeien

De vrucht is erg groot en de lichtzure zoete witte pulp kun je gewoon met de hand eten maar gebruikelijker is het om er sap of sorbets van te maken. In eerste instantie staat de boom in de belangstelling om zijn kanker vernietigende werking maar de boom heeft ook een geneeskrachtige werking op andere ziektes. Deze plant heeft bewezen alle vormen van kanker te genezen. Naast kankerbestrijder bestrijkt Graviola een breed spectrum in het bestrijden van bacteriële en schimmelinfecties. Bestrijdt wormen en parasieten die het lichaam zijn binnengedrongen en is een uitstekend middel tegen depressies, stress en nervositeit. Als er én ding is dat het bestaansrecht van het rechtvaardigt dan is het wel het verhaal van de Graviolaboom. Vernietigt allén kwaadaardige cellen de waarheid is verbazingwekkend simpel. Diep in het regenwoud van de Amazone groeit een boom die voor een medische revolutie kan zorgen op het gebied van kankerbestrijding. Alles wat jij en je arts dachten over kanker, de behandeling en de kans op overleven komt waar nu in een geheel ander perspectief te staan. De toekomst ziet er veel belovend uit. Onderzoek heeft uitgewezen dat kanker op een veilige en effectieve manier bestreden kan worden met het extract van deze wonderboom zonder de afschuwelijke bijwerkingen zoals misselijkheid, haaruitval en gewichtsverlies.

haar sneller laten groeien

De zure sop of vrucht van de Graviolaboom is een wonderlijke natuurlijke kankervernietiger,.000 keer sterker dan Chemotherapie. Waarom weten we dat niet? Omdat grote farmaceutische bedrijven hun geld terug willen verdienen na veel te hebben geïnvesteerd in onderzoek in een poging een synthetische variant te produceren voor de verkoop. Nu je dit weet ben je misschien in staat iemand te helpen die in een beroerde situatie verkeert door hem te vertellen van het bestaan van de vrucht van de Graviolaboom. Of je kunt de sap zelf drinken als preventie tegen kanker. De smaak is niet naar, eigenlijk heel natuurlijk en heeft uiteraard geen bijwerkingen. Mocht je ruimte in je tuin hebben plant er dan een. Andere delen van de boom zijn ook erg nuttig. De eerstvolgende keer dat je om een sapje vraagt, vraag dan naar sour Sop. Guanábana, sourSop hoeveel mensen zijn er niet onnodig gestorven omdat de grote farmaceuten het bestaan van de boom hebben verzwegen uit puur winstbejag. Deze boom is laag en wordt in Brazilië graviola genoemd, guanábana in het Spaans en in het Engels heeft het de weinig inspirerende naam van sourSop.

7 manieren waardoor je haar sneller groeit - beautyblog

De door de wetenschappers 'volkomen onverwacht' genoemde opzienbarende resultaten van het onderzoek, die in ieder geval van toepassing zijn op prostaatkanker, borstkanker en eierstokkanker, werden gepubliceerd in het gezaghebbende nature medicine. 'kankercentra zijn gifcentra' holistische en andere natuurgeneeskundigen beweren al jaren dat chemotherapie een schandalige medische fraude is dat het immuunsysteem van kankerpatiënten juist afbreekt in plaats van sterker maakt, zodat de kans dat de kanker terugkeert alleen maar wordt vergroot. 'deze laatste onderzoeksresultaten bevestigen wat wij al jaren weten, namelijk dat chemotherapie plat gezegd vergif is concludeert mike adams van Natural News. 'het is geen behandeling, het is geen medicijn, het voorkomt niets en het is geen geneesmiddel. Het is gif dat vrijwel geen enkele medicinale waarde heeft, met uitzondering voor misschien 1 of 2 van de kankergevallen.' het is nu bewezen dat de belangrijkste bijwerking van chemotherapie kanker. 'kankercentra zouden daarom de benaming 'gifcentra' moeten krijgen schrijft Adams. 'ze vergiftigen patiënten met een giftige cocktail van chemicaliën waarvan de moderne wetenschap nu heeft aangetoond dat deze de groei van de kankertumor versnelt!' (1) Kankerindustrie houdt goedkoop en effectief medicijn tegen Begin dit jaar haalden wetenschappelijke onderzoekers van de Universiteit in het Canadese Edmonton. Het medicijn dichloroacetaat (dca dat wordt gebruikt bij bepaalde stofwisselingsziekten, heeft nauwelijks bijwerkingen en is volgens de onderzoekers een veel goedkoper, veiliger en vooral effectiever medicijn tegen kanker. Omdat de gevestigde kankerindustrie echter miljardenwinsten maakt met de bestaande peperdure -maar nauwelijks werkende- medicijnen en therapieën wordt het gebruik van dca tegen kanker nog altijd tegengehouden, met over de hele wereld miljoenen onnodige sterfgevallen als gevolg. Xander (1) Natural News Bron: natuurlijk geneesmiddel tegen kanker 10,000 X sterker dan chemo! haar sneller laten groeien

Deze metastasen zijn de uiteindelijke oorzaak van het overlijden van de patient zegt. Raghu kalluri, autheur van een gelijkaardige study die vorig jaar is gepubliseerd in de journal Cancer Cell. Deze specifieke studie ontdekte dat kanker medicijnen, die standaard worden voorgeschreven naast chemotherapie, tumors en metastasen veroorzaken. Auteur: Jonathan koolhydraatarm Benson Bron: naturalNews Vertaling uit het Engels: lizzy chemotherapie versnelt kanker. Amerikaanse wetenschappers ontdekken dat chemotherapie kanker versnelt Eigenlijk zou er bij iedere chemokuur de sticker 'gevaar: gif' moeten worden geplakt. Vanwege de miljardenwinsten doet de kankerindustrie er alles aan veel effectievere en goedkopere medicijnen te onderdrukken. Amerikaanse wetenschappers hebben tot hun eigen verbazing het antwoord gevonden op de vraag waarom kankercellen in laboratoria zo makkelijk zijn te bestrijden, maar in het menselijk lichaam zo moeilijk zijn uit te roeien. De nog altijd breed toegepaste chemotherapie blijkt het dna van gezonde cellen dermate te beschadigen, dat deze een proteïne afscheiden waardoor niet alleen de groei van de kankertumor versnelt, maar de patiënt ook resistent wordt gemaakt tegen verdere behandeling. Volgens mike adams van Natural News is chemotherapie dan ook bij slechts 1 tot 2 van alle kankerpatiënten effectief. Chemotherapie zorgt ervoor dat gezonde cellen het proteïne wnt16B afscheiden. Dit wordt door kankercellen opgenomen, waardoor deze 'gaan groeien, andere gezonde cellen aantasten en vervolgens zelfs resistentie tegen verdere therapie veroorzaken aldus Peter Nelson van het Fred Hutchinson Cancer Research Center in seatlle.

Hoe kan ik mijn haren het snelste laten groeien?

Deze combinatie van hond vernietiging van gezonde cellen en promoting van kankercellen maakt chemotherapie eerder een kankerverwekkend protocol dan een behandeling tegen kanker! Dit feit zou onder de aandacht van iedereen die de diagnose kanker krijgt moeten worden gebracht. Wanneer wnt16B door de gezonde cellen, onder invloed van chemotherapie, wordt afgegeven gaat het een interactie aan met de dichtsbijzijnde tumorcellen en activeert ze om te groeien, te infiltreren en, zeer belangrijk, te weerstaan aan de opvolgende therapie aldus de studie co-auteur Peter Nelson van. Vermijden van Chemotherapie verhoogt uw overlevingskans volgens het research team. Wat betekent dit voor al diegene die voornemens zijn een chemotherapie te ondergaan of nog overwegen welke weg ze moeten volgen: bedenk dat het gehele proces van chemotherapie wel eens compleet waardeloos zou kunnen zijn en erg schadelijk voor de kankerpatient. Iedereen die zoekt naar een echte behandeling zou een chemokuur moeten vermijden en oprecht zoeken naar een alternatieve route. Ga ook op zoek naar anti kanker voedingstoffen zoals sodium-bicarbonaat, geelwortel, hoge dosis vitamine c, vitamine. Dit is maar een kleine greep uit de verschillende mogelijkheden. ( Note van de vertaler: doe je eigen research, er zijn meerdere mogelijkheden voor een behandeling dan alleen chemotherapie. Ga zelf op zoek en roep eventueel de hulp in van een natuurgeneeskundig orthomoleculair arts of therapeut. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met lizzy, orthomoleculair therapeut, op telefoonnummer 0031(0) ) "Alle manipulaties die worden gedaan aan tumors zullen de tumorcellen doen toenemen waardoor de metastasevorming gaat toenemen.

haar sneller laten groeien

V2lwiQm5QaTs boekinformatie: 320 pagina's, isbn. Uitvoering: Softcover, prijs: 15,-, om te bestellen klik hier, bron; Studie onthuld per ongeluk chemotherapie als bedrog: tumoren groeien sneller na chemo! Een team onderzoekers van, washington state hadden recent een geweldig "Oops!" moment toen ze per ongeluk de dodelijke waarheid over chemotherapie ontdekten terwijl ze onderzochten waarom prostaat kankercellen zo moeilijk te behandelen waren met de conventionele behandelmethoden. Ze kwamen tot de schokkende ontdekking dat chemotherapie helemaal geen kanker geneest, maar harde eerder de groei en verspreiding van de kankercellen in de hand werkt. Ze ontdekten dat de kankercellen veel moeilijker te doden waren wanneer ze al eens behandelt waren met chemotherapie! Dit kun je de "smoking gun" noemen die, eens en voor altijd, bewijst dat de conventionele kankerindustrie een complete oplichting. Niet alleen is chemotherapie, de standaard behandeling bij kanker op dit moment, een complete flop als we de statistieken bekijken, maar het is zelfs schadelijk voor patienten met kanker. Dit schokkende onderzoek, gepubliceerd in het blad Nature medicine, is uiteraard genegeerd door de gevestigde wetenschappelijke orde. De publicatie onthulde in detail hoe door chemotherapie bij gezonde maag cellen een eiwit werd aangemaakt dat de kankercellen voedde en hen in de mogelijkheid stelde te woekeren en te overleven. Volgens de studie stimuleert chemotherapie gezonde cellen tot het loslaten van wnt16b, een eiwit dat kankercellen helpt overleven en groeien. Verder beschadigt chemotherapie zo goed als zeker ook het dna van gezonde cellen, een beschadiging op de lange termijn die doorwerkt lang nadat de chemotherapie is gestopt.

Haargroei: haar sneller laten groeien

Antikanker - een nieuwe levensstijl, ons lichaam produceert voordurend beschadigde cellen. Niet iedereen krijgt echter kanker. Genetische factoren spelen in ten hoogste 15 procent van de gevallen een rol, het overgrote deel heeft te maken met onze levenswijze. Hoe komt het dat borst-, darm- en prostaatkanker in het Westen veel vaker voorkomen dan in azië? En dat bij Japanners die zich in het Westen vestigen prostaatkanker op den duur even vaak voorkomt als bij ons? Kennelijk is er iets in de levenswijze van aziaten dat voorkomt dat microtumoren tot ontwikkeling komen. David Servan-Schreiber zouden we een bijdrage kunnen leveren aan het voorkomen van kanker door: ons te wapenen tegen verstoring van ons milieu; onze voeding aan te passen; psychologische trauma's te verwerken; een andere relatie gewichtsconsulent aan te gaan met ons lichaam. De auteur spreekt niet alleen als arts en onderzoeker. Hij onthult dat hij zelf kanker heeft gehad en vertelt hoe hij de ziekte te lijf is gegaan. Door dit heftige innerlijke avontuur met ons te delen hoopt david. Servan-Schreiber dat hij iedereen, in welke omstandigheden dan ook, kan helpen om het geluk aan zijn of haar zijde te krijgen. Bekijk hier het verhaal van, david, servan - schreiber : m/watch?

Haar sneller laten groeien
Rated 4/5 based on 684 reviews
SHARE

haar sneller laten groeien Uzazilo, Thu, May, 17, 2018

Enzo kan ik nog even doorgaan. Vaak werd er al zwanzend gezegd, zou de dertiende er toch iets mee te maken hebben? Ons Stefanie heeft altijd pech. Zelf ben ik het echt op mij beginnen te nemen op mijn 13 jaar. Ik ben geboren voor het ongeluk, maar nog erger ik breng ongeluk.

haar sneller laten groeien Halofet, Thu, May, 17, 2018

Mijn verdere kinder- en jeugdjaren ben ik heel veel ziek geweest. Elk jaar kwam ik wel een of meermaals in het ziekenhuis terecht. Je kon zeggen dat ik bijna beter een abonnement kon nemen op pediatrie en spoed. Ook heb ik veel blessures gehad, de gekste op kop. In huis gevallen, mijn scheenbeen n skibreuk noemde ze het.

haar sneller laten groeien Gikubula, Thu, May, 17, 2018

Vele kleine en enkele grotere. Ons mama en papa hebben afgezien met mij.  Toen ik ongeveer een half jaar was heb ik een hersenprikkeling gehad, op mijn jaar ben ik met mijn hoofd op punt van radiator gevallen, een s er zieken waren, was ons Stefanieke er altijd bij. Bij mijn familie kwam de vraag toen al eens opspelen of de dertiende dan toch onheil bracht. Ook al zijn ze bij ons nooit bijgelovig geweest.

haar sneller laten groeien Ydivuq, Thu, May, 17, 2018

Voor veel mensen gaat dit enorm raar klinken en vele begrijpen het ook niet, maar ik ga mijn best doen om het een beetje duidelijk te krijgen. Ik ben op 13 maart geboren. Sinds mijn geboorte, heb ik vele watertjes doorzwommen.

haar sneller laten groeien Eraci, Thu, May, 17, 2018

Gelukkig ben ik hierdoor ook wel gaan geloven in geluksbrengertjes. Hopelijk gaan ze snel hun werk doen. Hoe het getal "13" mijn leven mee ging bepalen.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: