0

Grote puist op neus

Heel het peloton nog twintig keer, dankzij u, luizenkop, belasting draait hij zich naar de onverlaat. Hoe is uw naam, dat ik hem goed in mijn oren knoop? De luitenant bliksemt met zijn ogen. Wel paljas, laat de sergeant u uitleggen hoe je een officier iets mag vragen. De luitenant trekt de deur met een klap achter zich dicht. Sergeant, is het toegestaan? Verwonderd kijken de ontredderde jongens naar de waaghals met de turkse hangsnor wiens gestrekte arm, hand en wijsvinger de lucht in priemen alsof hij op de schoolbank zit. Dat is toch niet eerlijk, die jongen weet helemaal niet Sergeant vuylsteke ontploft. Wat durf jij nu nog protocollen, verheusden? Twintig keer voor de luitenant! En jij, stukske bougnoul met uw lelijke moustache, twintig keer extra voor mij! Het zal u leren een bevel van de luitenant in twijfel te trekken! Het peloton legt zich opnieuw in voorligsteun. Peter geraakt met veel moeite nog aan.

Greensboro - high point

Peter ziet pretlichtjes in de ogen van de officier twinkelen. Die kerel staat hen gewoon voor zot te houden! Jullie zullen ook én voor én bij mij worden geroepen voor een persoonlijke kennismaking, gaat hij verder. Morgen om vier punt dertig uur wekken om uw militaire kledij, basisuitrusting en korpsmateriaal te gaan halen. Dat is de militaire test voor Lichamelijke geschiktheid. Alle miliciens moeten die afleggen. Maar ik verwacht van iemand die paracommando wil worden nu al dat hij minstens zeventig op honderd haalt. De sergeant zal u gemiddeld nog een en ander uitleggen wat u moet weten. De officier draait zich om en beent de slaapzaal uit. Maar zo heeft én van de kandidaat-paracommandos het niet begrepen. Om de aandacht van de luitenant te trekken steekt hij zwaaiend zijn arm in de lucht. Luitenant ik ben thuis al naar de coiffeur Vande putte laat hem niet uitspreken.

opdrukjes begint. Gelukkig moeten we weer niet allemaal mee pompen, denkt Peter. De sergeant zal u straks een folder geven met meer uitleg over de opleiding en over het kwartier waar u de komende drie maanden zult doorbrengen. Vandaag moet iedereen ook nog naar de kapper. Dat is verplicht om hygiënische én militaire redenen. Hygiënisch, omdat de lange ervaring die het leger met vuilaards als jullie heeft opgedaan, geleerd heeft dat er sneller beestjes zitten in lang dan in kort haar. Militair omdat de vijand een kaalgeschoren soldaat niet aan zijn haar kan trekken.

Peter Dejaegher peter denkt na, over dingen enzo

De luitenant zwijgt even en kijkt rond of hij niemand ziet bewegen. Het opleidingsprogramma is erop gericht om u zo ver te brengen. Van de putte temporiseert weer, hij lijkt naar de juiste woorden te zoeken. We gaan dus uw grenzen telkens verleggen, verduidelijkt hij. Peter laat zijn adem langzaam en onhoorbaar ontsnappen. Hij heeft de kriebel onder controle. Nu krijgt hij het pas echt op zijn zenuwen van die dwaas die zeven keer met andere woorden hetzelfde zegt. Hij ziet hoe de grote struise die johan heet en goed lijkt op te schieten met Marc buiten het blikveld van de luitenant met zijn ogen rolt, zijn tong uitsteekt en ze dan vliegensvlug weer intrekt. Sergeant vuylsteke, die tijdens de toespraak detoxen met de benen wijd, handen op de rug en rode muts uitdagend op het hoofd indruk staat te wekken, is het niet ontgaan. Jij daar, stukske mislukte clown, twintig keer!

Geen krimp geven nu! De luitenant waarschuwt dat ze zullen moeten slagen in een zware maar progressieve lichamelijke en geestelijke opleiding. Progressief betekent hier niet vooruitstrevend of zachtaardig, maar geleidelijk. De luitenant doet moeite om zich verstaanbaar uit te drukken, maar kan hij niet wat opschieten, die kriebel wordt zo stilaan onbeheersbaar. Ik zeg u nu al dat niet iedereen zal slagen. Ik weet uit ervaring dat minstens én op drie van jullie nooit zijn muts zal halen. Maar het belangrijkste voor ieder van u is te wíllen slagen. Bij die twee op de drie willen zijn! Bij de elite van het leger die de paras zijn, wíllen behoren! De rode of groene muts wíllen halen!

Hij wacht even om zijn woorden goed te laten doordringen. Het eerste wat jullie hier zullen leren is dat paracommandos niemand in de steek laten. Jullie zullen de komende maanden vaak voor stommeriken, papventen of klootzakken uitgemaakt worden. Denk eraan: jullie zijn geen klootzakken. Heel even waait een aanmoedigende glimlach over zijn mond. Dan kijkt hij weer ernstig en kwaad. Jullie zijn een bende klootzakken! En jullie moeten én bende klootzakken worden! Met de nadruk op én! Peter voelt een hoestbui aan komen kriebelen in zijn keel.

West-Fries (dialectgroep) - wikipedia

De luitenant keurt vergenoegd de blozende kaken rond zich. Plotsklaps met een montere, niet langer onvriendelijke stem, steekt hij van wal. Oké, sta maar terug recht, in geef acht, voor zover dat al gaat. Goeiedag allemaal, welkom in de Instructiecompagnie van het Regiment Paracommando. Mijn naam is Olivier Vande putte. Mijn graad is onderluitenant maar je spreekt me aan met luitenant. Ik ben de komende drie maanden jullie pelotonscommandant. Jullie krijgen hier in Wartet en Marche-les-Dames een opleiding om deel uit te maken van de eenheid met de beste soldaten van het hele belgische leger. Jullie zullen begrijpen dat wij zomaar niet Janneke en mieke toelaten. Jullie moeten daarvoor inspanningen leveren! Jullie moet het verdienen paracommando te mogen worden!

Hoe stom kun je nu zijn. Onbeweeglijk heb ik gezegd! Hoe is uw naam bougnoul? Oei, de officier lijkt wel buiten zinnen van woede om de verkeerde aanspreking. In een kazerne zijn geen meneren, ezel! Enkele diepe zuchten ontsnappen. Ze zijn een voorbode voor gehijg, gekreun, gesteun. Vergeten te tellen, stommeriken! Sergeant, geef de cadans eens aan. Peter constateert dat heel wat jongens de twintig niet halen en schaam uitgeput op hun buik blijven liggen.

Wild Vlees Verwijderen - zelf doen Of niet?

Een andere militair met een rode muts op stapt met gedecideerde pas en strenge blik de kamer binnen. Bijt de officier iemand toe die beweegt. Schreeuwt de officier nog eens omdat iemand het waagt zijn hoofd mee te draaien als hij monsterend de dubbele rij van ongeüniformeerde burgers die uit alle macht acht trachten te geven, voorbij stapt. Twintig keer pompen, iedereen. Ze stommelen onzeker op handen en knieën, buigen in voorligsteun voorover, wie niet weet hoe te pompen, kijkt rond en doet na wat anderen voordoen. De greef Alain telt luid om de kadans aan te geven, de anderen volgen. Sommigen hebben het al moeilijk om aan twintig push ups te komen. Na de krachtinspanning geven ze terug acht voor de bedden. De officier blijft zwijgend rondkijken. Peter ziet overhangend hoe de jongeman die op de korte tijdsspanne in de slaapzaal al zowat aan iedereen zijn zakmes heeft getoond, aan zijn oor krabt.

Dat, áls de recepten luitenant de slaapzaal betreedt, de sergeant Ter orde! Dat iedereen dan stokstijf en onbeweeglijk recht moet staan! Met de armen en handen gestrekt naar beneden en de pink op de naad van de broek! Dat die houding geef acht! De schreeuwerd hapt even naar adem. En als ík in t vervolg de kamer binnenkom, tiert vuylsteke terwijl hij voor alle duidelijkheid met zijn wijsvinger op zijn borstkast duwt, moet de eerste die dat ziet niet luid Ter orde! Roepen, maar geef acht! Zo maak je een verschil tussen een officier en een onderofficier! En als er een soldaat binnenkomt, moet je niets doen! Soldaten hebben immers geen bevelen te geven, enkel uit te voeren!, roept hij. We zullen eens oefenen! Hij steekt kinnen omhoog, trekt schouders achteruit, port zijn vingers in uitstekende buiken en plaatst voeten op de milimeter naast elkaar.

AcneVitaal - alles over acne en puistjes

Door de geopende deur ziet Peter Verbraeken een militair met een rode muts op zijn hoofd en een bril met een licht metalen montuur op de neus de slaapzaal betreden. Ze kijken allemaal naar de man in uniform. Hij steekt zijn rechterhand op met drie gestrekte vingers. Drie strepen, zegt de man overdreven luid als hij zijn vingers op zijn linkerschouder legt waar zich de strepen in kwestie situeren, dat betekent dat ik sergeant afvallen ben. De sergeant met de bordeaux baret roept dat hij samen met de pelotonscommandant, een officier waarmee de kennismaking nog even op zich laat wachten, het peloton zal opleiden. De sergeant heet Rudy vuylsteke. Hij ziet er snugger uit. Maar het werkt Peter op de zenuwen dat die vuylsteke niet als een gewone mens spreekt. Hij schreeuwt elk woord dat hij uitspreekt. Dat luitenant Vande putte direct de kamer zal binnenkomen! Dat die luitenant officier is! Dat hij hun pelotonsoverste is!

Grote puist op neus
Rated 4/5 based on 522 reviews
SHARE

Funeru, Sat, May, 05, 2018

02091662, cookies helpen ons onze services te leveren. (Oma heeft bramen op brandenwijn gemaakt) guus,4 Zindelijkheid Wat ben jij aan het doen mama? 1.wat is een cookie? (56) ik heb het als goed erke punten: Rustige sfeer. (53) Al langere tijd wilde ik een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren, maar durfde niet de stap te zetten.

Ykarag, Sat, May, 05, 2018

(62) na jarenlang te hebben gepiekerd, zal ik het doen of niet. (-4kilo) Van veel mensen krijg je te horen dat het absoluut niet goed is om niets te eten onder de kuur. 0,5 rode peper zonder zaadlijsten, fijngehakt. (48) zeer nette kliniek. (alsof hij zelf zijn haren zou knippen!?) Anna,3 neus kwijt Renske was erg verkouden, dus ik zei tegen haar: meissie, zit je neusje verstopt?: waarop zei antwoordde: nee mamma, hier issie (en wees naar haar neus).

Otybu, Sat, May, 05, 2018

#love #brotherandsister #oudmaargoud #proud #special #blonde #youngyears #hug #blueeyes #life #like4like #family #brother #littlebrother #specialdays #lit #trouw #trowback #familyfirst #proudy #smile #blonde #emo #kawaii #love read more Advertisement Media removed Drie jaar geleden ging ik voor het eerst naar een hardstyle feest. 10 11 Dit maakt snelle reacties op gebeurtenissen in de omgeving mogelijk, maar gaat tegelijkertijd ten koste van overdacht handelen. (kaylee praat erg goed voor haar leeftijd en zegt bijna nooit wat fout, maar deze pprinses heet toch echt astemoester) kaylee,2 jaar en 11 maand voetbal Demi kijkt met haar opa naar voetbal. 1 goed voor geestelijke gezondheid: Witte thee is bekend als een krachtig middel voor diverse neurologische problemen.

Ilaba, Sat, May, 05, 2018

(50) ik heb na veel te lang wachten een bovenooglid correctie laten doen, had erg veel last van overhangend vel en daar ondervond ik veel last van, hoofdpijn, constant je wenkbrauwen optrekken en ik zag er moe uit. 1,167 likes 7 talking about this. (heb hier in het verleden goede resultaten mee gehaald) Groet Am reactie infoteur, hoi am, daarvoor moet je helaas even bij je arts informeren, medisch gezien kan ik daar geen advies over geven.

Iqopux, Sat, May, 05, 2018

(Verplicht, maar wordt niet getoond) Tweakers beperkt de functionaliteit van de site voor bepaalde landen om zo de spam, oplichting en misbruik te beperken. 1 1 gratis, bijv. 1 zakje voorgekookte rode bieten. 1- virtual secretaresse - dit werk vereist enige know-how in hun vakgebied, mogelijk basale computervaardigheden. ( would you like to have whipped cream on your apple pie?

Hyvyhyh, Sat, May, 05, 2018

1 Inleiding, ik doe mijn werkstuk over heksen omdat ik het een leuk en interessant onderwerp vind en ik wil er graag meer over weten, want ik weet er niet zo veel over en ik hoop dat jullie ervan genieten. (56) Had last met kijken, erg vermoeide n hele goede ervaring, kan het iedereen aanraden om naar deze kliniek te gaan. 1 braadkip peper, zout, bakboter kippenkruiden knoflookteen, niet gepeld 2 sjalot, gepeld en grof gesneden tijm of dragon In de oven: oven voorverwarmen 200C.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: